Robert Helenius vs. Johann Duhaupas livestream 2.4.2016

Category: Uutiset Ei kommentteja

Robert Helenius kohtaa Johann Duhaupasin lauantaina 2.4.2016 Hartwall Areenalla. Kaksi jättiläismäistä nyrkkeilijää nousee kehään ottelemaan WBC –liiton Silver mestaruudesta, joten ottelulla on todellinen panos. Mitään ei ole vielä sovittu, mutta tämän ottelun voittajalla on mainiot mahdollisuudet päästä ottelemaan siitä suurimmasta tittelistä!
Olympianyrkkeily voi tuoda vielä mutkia matkaan, mutta Helenius on matkalla kohti maailmanmestaruustitteliä ja sitä isoa ottelua! Robert Helenius titteliottelu vetää varmasti Hartwall Areenan täyteen.

Toistaiseksi IS Extra –livestream –palvelu on ainoa joka on ilmoittanut näyttävänsä Helenius – Duhaupas –nyrkkeilyottelun suorana netissä. Aikaisemmin myös Heleniuksen sponsori, ahvenanmaalainen Paf on näyttänyt Heleniuksen matseja livestreamin välityksellä suorana netissä, mutta ainakaan toistaiseksi Pafin sivuilla ei ole mainintaa huippuottelun välittämisestä vedonlyönnin ystäville. IS Extra on kertonut esittävänsä ottelun yksinoikeudella Suomessa, mutta tämä toki jättää ahvenanmaalaiselle Pafille pienen porsaanreiän.
Paf Live Stream on tälläkin kertaa siis mahdollinen joten kannattaa pitää sivustoa live streamin varalta silmällä ja vaikkapa rekisteröidä pelitili jos et sitä jo ole tehnyt. Robert Helenius Live Stream kiinnostaa varmasti monia ja mikäli ottelu Paf Live Stream –palveluun tulee, on hyvä olla pelitili valmiina.

Helenius ottelee nyt 23. kertaa ja 22 kertaa Helenius on voittanut vastustajansa. Puhdas sarja on upea saavutus. Upea on toki myös Duhaupasin ottelurekordi, johon tosin mahtuu myös tappioita. Duhaupas on kokeneempi, joten otteluvoittojen määrä on isompi kuin Heleniuksella. Helenius livenä on paras tapa todistaa ottelua, mutta jos et jostain syystä paikan päälle pääse, hanki itselle paikat Helenius live otteluun streamin avulla. Robert Helenius liput löydät lippukaupasta ja ainakin vielä oli muutamia lippuja jäljellä.
Huippuottelu otellaan Hartwall Areenalla Helsingissä lauantaina 2.4. ja ottelun näet siis ainakin maksullisen live streamin kautta. Toivottavasti myös maksuttoman Paf Live Streamin kautta.
Robert Helenius nyrkkeilyilta 2.4.2016:

MAIN EVENT:
Robert Helenius – Johann Duhaupas (Ranska)
MUUT OTTELUT:
Sakari Lähderinne – Giorgi Gviniashvili (Georgia)
Veli-Pekka Mattila – Giorgi Kandelaki (Georgia)
Mathias Eklund – Mihaly Vörös (Unkari)
Timo-Juhani Hirvikangas – Tadas Stulginskas (Unkari)
Gunnar Kolbeinn Kristinsson (Islanti) – Pavlo Nechyporenko (Liettua)

ROBERT HELENIUS TILASTOT
http://boxrec.com/boxer/451505
32 -vuotias, pituus 200 cm ja paino 114 kg,
Tilastot: 22 voittoa, 13 tyrmäystä, 0 tappiota, 0 tasapeliä
EM mestari 2011 & 2015
Ranking: WBC #23. IBF #12. BoxRec #33

JOHANN DUHAUPAS TILASTOT

http://boxrec.com/boxer/545749
35 -vuotias, pituus 195 cm ja paino 107 kg-
Tilastot: 33 voittoa, joista 20 tyrmäystä, 3 tappiota (1 tyrmäys), 0 tasapeliä
MM-haastaja 2015
EU-mestari 2013-2014
Ranking: WBC #16, IBF Inter Continental #13, BoxRec #38

Jätä vastaus.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.