Mestarien liigan puolivälierät 5.4. ja 6.4.

Category: Uutiset Ei kommentteja

Barcelona – Atletico Madrid 5.4. klo 21:45

Unibet 1.50 – 4.30 – 8.10

Mestarien liigan huima espanjalaisjoukkueiden välinen taisto alkaa tiistaina. Barcelona otti viikonloppuna kuonoon El Clasicossa Atleticon veriviholliselta Real Madridilta, onko FC Barcelona laittanut fokuksensa nyt kokonaan Mestarien liigaan?

Atletico selvisi puolivälieriin niukimmalla mahdollisella tavalla, rankkareilla PSV:tä vastaan. Se ei himmennä yhtään tämän joukkueen mahdollisuuksia Barcelonaa vastaan, mutta jollain ilveellä joukkueen olisi onnistuttava himmentämään Barcelonan tähdet Neymar, Messi ja Suarez ja siinä samassa tehtävä vierasmaali tai kaksi. Real Madrid onnistui tekemään Barcelonan kotikentällä kaksi maalia, miksei se onnistuisi myös Atleticolta?

Unibetin peruskertoimet eivät tästä pelistä oikein vierasvoittoa lupaile, Atleticon kerroin on peräti 8.10. Tasapelin kerroin on sekin varsin korkea, joten vedonlyöjälle tämä matsi on lähtökohtaisesti kotivoitto eli ykkönen. Tästäkin Mestarien Liigna pelistä on kuitenkin tarjolla valtavasti vedonlyöntikohteita niin ennen ottelua kuin ottelun aikana live-vedon parissa.

Jos olet sitä mieltä että ärsytetty Barcelona tulee näyttämään närhen värkit Atleticolle ja paukuttaa kolmen maalin voiton, tasoitusvedolla saa siihen kivan kertoimen: Alkutilanne 0-2, 4.40 – 4.50 – 1.50. Tai uskotko että ottelussa tehdään neljä maalia ja peli päättyy 2-2? Sille kerroin Unibetillä on rapea, 22.00. Atletico pelaa kuitenkin vahvasti puolustuksen kautta joten välttämättä ottelussa ei nähdä maalia molemmilla puoliajoilla. Sille Unibet tarjoaa kertoimen 1.92.

Bayern München – Benfica 5.4. klo 21:45

Unibet 1.20 – 7.40 – 17.50

Tässä ottelussa vierasjoukkueella ei pitäisi olla mitään palaa, sen näkee jo komeasta vieraskertoimesta (17.50). Benficassa tietenkin haaveillaan paikasta neljän parhaan joukkoon, mutta kun vastustajaksi asettui arvonnan jälkeen Bayern München, niin kyllähän Portugalissa jo heiluteltiin valkoista lippua luovuttamisen merkiksi.

Unibetin tilastojen mukaan Bayern München ei ole virallisissa kisaotteluissa Benficaa vielä voittanut koskaan, mutta ei kohtaamisiakaan ole kuin yksi ja se on vuoden 2007 Dubai Cupissa. Voitto Benficalle rankkareiden jälkeen 3-4 kun varsinainen peliaika pelattiin lukemin 0-0.

0-0 on tuskin tämän ottelun odotettu ennakkotulos ja Juventusta vastaan Bayernin maaliluvut muistuttivat enemmänkin jääkiekko-ottelun lukemia kuin perinteisiä futislukemia. Välttämättä molemmat joukkueet eivät tee ottelussa maalia, Bayern ei halua antaa Benficalle yhtään mahdollisuuksia omaan kotiotteluun. Kerroin sille että molemmat joukkueet tekisivät maalin on Unibetillä 2.28 ja sille että molemmat ei tee maalia 1.66, joten todennäköisempi vaihtoehto on että toinen jää nollille. Benfica yrittää selvitä ottelusta mahdollisimman vähillä vaurioilla, mutta pahimmillaan tästä tulee melkoinen selkäsauna.

Rohkeimmat vedonlyöjät voivat tässä ottelussa betsata Bayernin murskavoittoa ja tasoitusveto 0-3 toisi jo kertoimet 4.25 – 4.90 – 1.48, mutta se vaatisi jo 4-0 voittoa kotijengiltä jotta ykkösvaihtoehdolta tulisi massia pelitiille. Onhan joukkueilla tasoeroa, mutta 4-0 on ehkä hieman liikaa. Lewandowski ja Müller kärjessä voivat hyvänä päivänä tehdä vaikka hattutempun per mies, mutta Mestarien Liigan puolivälierissä tuskin näin tapahtuu.

Paris SG – Manchester City 6.4. klo 21:45

Unibet 1.68 – 4.00 – 5.55

Pariisilaisten ruokalautasella on seuraavaksi jälleen englantilaista herkkua kun Manchester City asettuu vastustajaksi. Mikäli pariisilaisten syke on samalla tasolla kuin Chelseaa vastaan, voi tästä otteluparista povata PSG:n rynnistystä neljän parhaan joukkoon.

Tällä kaudella City on pelannut kuitenkin astetta tai kahta paremmin kuin Chelsea, joten PSG joutuu taatusti tiukemmalle. Aikaisemmin joukkueet ovat kohdanneet vain kerran, tuolloin Manchesterissä päädyttiin 0-0 tasuriin. Vuosi oli 2008, joten tuskin joukkueissa yhtään samaa pelaajaa enää pelaa.

Zlatan Ibrahimovic on ollut Ranskan liigassa ja Mestarien liigassa varsin kovassa iskussa ja tätä iskua ranskalaiset tarvitsevat myös jatkossa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet hieman ailahtelevasti viimeisimmät pelit, joten vedonlyöjälle tämä matsi on varsin kinkkinen. Cityllä riittää vaarallisuutta tehdä vierasmaali tai kaksi, Sergio Agüeron johdolla tämä joukkue pystyy kyllä halutessaan vaikka mihin. Näistä neljästä otteluparista tämä on etukäteen ajatellen se tasaisin.

Voisiko ensimmäinen osaottelu päättyä jopa tasapeliin? Tulosvedossa on tarjolla varsin mainiota kerrointa sille, sillä 0-0 tuo Unibetillä 10.50 kertoimen, 1-1 tasurista saa rahat takaisin kertoimella 8.00 ja 2-2 tuo kertoimen 17.00. Hurlumhei-peli eli 3-3 tasuri toisi rahat jo 71-kertaisesti takaisin. Ei mahdoton tulos jos maalivahdeille ei osu ihan se paras päivä.

Wolfsburg – Real Madrid 6.4. klo 21:45

Unibet 5.10 – 4.15 – 1.70

Real Madrid hoiteli viikonlopun El Clasicon tyylikkäästi 1-2 lukemin ja saman tahdin uskotaan jatkuvan myös tässä ottelussa. AS Roman jatkosta pudottanut Real Madridin miljoonanippu saa vastaansa Wolfsburgin, joka pudotti perin helposti oman vastustajansa kelkasta.

Kotijoukkueen voitosta luvataan jopa 5.00 kertoimia ja paljon saa tapahtua mikäli tähän tulokseen päädytään. Toki Realille voisi riittää esimerkiksi 2-1 tappiokin, sillä oletettavaa on että tämän otteluparin toisessa ottelussa sitten Wolfsburg joutuu sellaiseen linkoon että alta pois. Aikaisemmin joukkueet eivät tilastojen mukaan ole kohdanneet, joten Volkswagen Arenalla pelataan näiden jengien välillä ensimmäistä kertaa.

Lauantain El Clasico ei voi olla näkymättä pelissä ja tuskin Real on ihan terävimmillään. Espanjan Liigan kolmospaikkaa pitäisi saada paranneltua hinnalla millä hyvänsä, mutta Mestarien Liigassa minimitavoite taitaa olla se neljän sakkiin pääsy. Ratkaiseeko Real tämän ottelusarjan samalla tavalla kuin AS Romaa vastaan ensimmäisessä ottelussa? Jos Wolfsburgin pelaajilla on sihti kohdallaan niin kyllä sieltä voi kotijoukkuekin onnistua. Povataan tähän maalirikasta ottelua.

Tulosvedossa Unibet tarjoaa pienimmät vierasvoittokertoimet tuloksille 1-2 (8.50), 0-1 (9.00) ja 0-2 (10.00), todennäköisesti ottelun lopputulos löytyy näiden kolmen tuloksen joukosta. Maaliahne Realin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo voisi löytyä tälläkin kertaa maalintekijöiden joukosta. Wolfsburgin mahdollisuudet lienevät tässä pelissä vastahyökkäyksissä ja niistä se voikin päästä tuikkaamaan ainakin yhden maalin. Mielenkiintoinen peli edessä.

Veikkaa voittajaa Unibetillä

Jätä vastaus.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.