Mestarien Liiga Finaali 28.5. – madridilaisjoukkueiden taisto, Real vs. Atletico

Category: Uutiset Ei kommentteja

Mestarien Liigan Finaali 2016

Yksi jalkapallofanien ja vedonlyöjien koko vuoden suurtapahtumista pelataan nyt tulevana lauantaina. Milanon San Siro –stadionilla kohtaavat tämän kauden Espanjan La Ligan sijoille 2. ja 3. sijoittuneet joukkueet, madridilaiset Real Madrid ja Atletico Madrid. Poikkeuksellisesti ihan vieraassa maassa pelattava paikallisottelu muuttaa Milanon hetkellisesti espanjalaiseksi kaupungiksi kun joukkueiden kannattajat valtaavat tämän Pohjois-Italiassa sijaitsevan kaupungin.

Jalkapallofanien kausi ja etenkin seurajoukkueita seuraavien kausi on saamassa nyt huikean kliimaksin. Mestarien Liigan voitto ei ole aivan jokapäiväistä ja suurin osa pelaajista voi vaan nauttia miltä se mahtaa tuntua, ison pokaalin nostaminen pään päälle. Seurajoukkueiden osalta tämän suurempaa palkintoa ei jalkapallossa ole tarjolla.

Ottelu tarjoaa jälleen valtavasti mahdollisuuksia vedonlyöntiin. Live-vedonlyönnin kohteita ottelusta tulee olemaan todella paljon ja ei olisi mikään ihme että juuri tässä pelissä rikottaisiin edellisiä ennätyksiä vedonlyönnin suhteen. Jalkapallossa live-vedot ovat erittäin suosittuja ja mikä parasta, niitä voi lyödä vaikkapa siitä kotisohvalta omalla kännykällä tai vaikka tabletilla, kaverin kisastudiossa älypuhelimella. Ja hei, jos olet niin onnekas että olet saanut lipun San Siron stadionille, voit myös paikan päältä betsata livenä tästä kauden isoimmasta ottelusta.

cronaldo-finaali2016Entä se suosikki sitten tähän otteluun? Aikalailla puntit tasan lähdetään otteluun. Kaikki tietävät että Real Madrid Cristiano Ronaldon johdolla on otteluun lähdettäessä suosikki, ainakin vedonlyöntikertoimien suhteen. Historiatilastot osoittavat myös Realin voiton suuntaan, se on selvä. Mutta kun katsotaan kymmentä viimeisintä keskinäistä ottelua voidaan havaita hämmästyttävä seikka. El Derbi madrileño eli Madridin derby onkin päättynyt näissä vain kerran Realin voittoon, neljä kertaa on pelattu tasan ja viisi kertaa on Atletico voittanut. Tulosveto on melkoista arpapeliä joka kerta, mutta tähän otteluun voidaan suosiolla lähteä hakemaan 0,1 – 0,1 numeroita. Vaikka kertoimet ovatkin Realille, lähtisimme pelaamaan tähän Atleticon voittoa, ihan jo isomman kertoimen ja lähihistorian vuoksi. Osuisiko joku näistä tuloksista? 0-1, 1-1, 1-2?

Otteluun pyritään taatusti saamaan paras mahdollinen kokoonpano molemmilta puolilta ja näin ennakkoon pelin asetelmat ovat Realin hyökkäys vastaan ehkäpä koko Euroopan paras puolustus. Ja tähän väliin on todettava että ei se Realinkaan puolustus paperia ole ja on siellä Atleticollakin huippuyksilöitä jotka pystyvät hyökkäämään tuollaista puolustusta vastaan.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Real Madrid:

Navas – Marcelo, Pepe, Ramos, Carvajal – Kroos, Casemiro, Modric – Ronaldo, Benzema, Bale

Atletico Madrid:

Oblak – Juanfran, Gimenez, Godin, Luis – Niguez, Fernandez, Gabi, Koke – Griezmann, Torres.

Haistele ottelun tunnelmaa ja betsaa live-vedossa parhailla kertoimilla! Tuleeko se punainen kortti? Kumpi joukkueista tulee saamaan seuraavan kulmapotkun. Onnistuuko Ronaldo tekemään ottelussa maalin vai täräyttääkö Griezmann seuraavaksi pallon häkkiin?

Valinta on sinun!

Mestarien Liigan Finaali 2016

Jätä vastaus.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.