Livebetsauksen Mestaruuskisat – osallistu ja voita!

Category: Uutiset Ei kommentteja

Vedonlyöntiyhtiö Unibet järjestää tässä kuussa mainion promootion, jonka aiheena on ei enempää eikä vähempää, kuin live-vedonlyönnin mestaruus. Livebetsaajat taistelevat parin viikon ajan paremmuudesta ja koko homma päättyy toukokuun lopussa järjestettäviin livebetsauksen finaaleihin Välimeren saarella nimeltä Malta!

Kisaan osallistuminen on todella helppoa, tarvitset ainoastaan Unibet –pelitilin ja sen jälkeen pääset rekisteröitymään itse kisaan Unibetin kampanjasivujen kautta. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse muuta kuin betsata livenä kohteista joista tiedät voittavasi. Pinnoja kertyy kun kerroin on vähintään 1.20 ja tässä tapauksessa minimipanosta ei ole. Pistelasku kokonaisuudessaan menee kuitenkin näin: Panos x Kohteiden Määrä x Kokonaiskerroin.

Mikäli olet kampanjan lopussa kymmenen parhaan joukossa, voitat huikean matkan Maltalla pelattavaan Unibetin livebetsauksen finaaleihin!

Livebetsauksen Mestaruuskisat


Betsaa kohteita livenä ja voita matka Maltalle finaaliin!

Parin viikon pelijakso on jo alkanut, joten kannattaa jo pitää kiirettä. Älä turhaan anna muille siimaa, vaan pistä omat betsit kehiin. Samalla kun osallistut kilpailuun, voit takoa rahaa omalle pelitilille betsien osuessa ja jos oikein hyvin käy, juuri sinä olet niiden kymmenen finalistin joukossa jotka Maltalle matkaavat!

Kaikki finaalistit saavat finaalilipun lisäksi majoituksen Maltan Intercontinentalissa kolmeksi yöksi, aamiaiset ja päivälliset, pelaajien bileet ja vielä 250 euroa käyttörahaa!

Ja vaikka jo tämä kuulostaa huikealle palkinnolle, tullaan finaalissa tappelemaan vielä tätäkin upeammista palkinnoista. Kaikki finalistit saavat iPadit, joilla itse finaali pelataan. Ykköseksi tulleelle pelaajalle on tarjolla yhteensä 15 000 euron potista 8 000 euron potti, kakkoselle 4 000 euron palkinto ja kolmosellekin vielä 2 000 euroa sekä neloselle 1 000 euroa.

Unibet Vedonlyönti

Jätä vastaus.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.