Lyö live-vetoja Jääkiekon MM-kisoista 2016!

Category: Uutiset Ei kommentteja

MM-lätkäJääkiekon MM-kisat 2016 tulevat tarjoamaan jälleen runsain mitoin jännittäviä vedonlyöntikohteita. Jo ennen kisoja pääsee lyömään vetoa Jääkiekon MM-2016 mestarista ja monesta muusta asiasta, mutta otteluiden aikana pelattavat live-vedot ovat tämän päivän vedonlyöntijuttu numero yksi!

Eri vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat live-betsausta jokaisesta Jääkiekon MM-kisojen ottelusta ja otteluitahan Pietarin ja Moskovan MM-kisoissa riittää. Lätkän MM-kisojen alkusarjan 56 ottelua tarjoavat hurjan määrän erilaisia vedonlyöntikohteita jo ennen ottelua ja otteluiden aikana live-vetojen kohde määräytyy ottelun tapahtumien mukaan. Live-vetojen avulla voit saada kaiken jännityksen irti esimerkiksi ottelusta Unkari – Ranska tai vaikkapa Suomen ottelusta Kanadaa vastaan.

Ottelu voi olla jännittävä ilman live-vedonlyöntiäkin, mutta täydellisen jännityspaketin saat kun yhdistät kaksi asiaa, ottelun jännittämisen ja omien live-vetojen onnistumisen. Live-vedonlyöntiä on varsin helppo pelata omalla selaimella tietokoneella tai sitten vedonlyöntitoimistojen tarjoamalla sovelluksella, jossa betsit saa voimaan yhdellä napautuksella.

Streami netistä tai pelit telkkarista

Jääkiekon MM-kisat 2016 streameja on varmasti olemassa Internetin syövereissä, mutta MTV näyttää Suomen ottelut maksuttomalla MTV3 kanavalla. Erikoisjärjestelyihin joudut mikäli haluat väijyä ja lyödä vetoa kaikista mahdollisista otteluista. Internet tarjoaa tähän oivan välineen tietyin asetuksin, mutta sitten on olemassa myös se virallinen ja maksullinen vaihtoehto MTV:n eri lähetyskanavien kautta. Mikäli haluat Mertarannan meuhkaamaan omaan olohuoneeseesi live-vetojen höysteeksi, valintasi on MTV.

Ilmaisten streamien ja ilmaisten kanavien katsojia hemmotellaan toki välierillä ja mitaliotteluilla, joten ne ovat kaikkien katsottavissa jos vain peruskanavat telkkarista tai muusta laitteesta näkyvät. Live-vedonlyöntiä voi harjoittaa nykyään pätevästi mobiilisti eri vedonlyöntifirmojen sovelluksilla tai omalla mobiililaitteita varten tarkoitetuilla sivustoilla. Jääkiekon MM-kisat pelataan varsin mukavaan aikaan näin suomalaisittain, joten tabletti / kännykkä + tv / stream kombo on oikein mainio. Ja kisastudiossahan pelitkin maistuvat yleensä paremmalle ja jos siinä sivussa satut vielä betsaamaan oikein live-vedonlyönnissä niin mikäpä sen mukavampaa!

Leijonat Pietarissa:

Perjantai 6.5.2016 kello 20.15, Suomi – Valko-Venäjä
Sunnuntai 8.5.2016 kello 16.15, Suomi – Saksa
Maanantai 9.5.2016 kello 20.15, Suomi – USA
Keskiviikko 11.5.2016 kello 20.15, Suomi – Unkari
Lauantai 14.5.2016 kello 12.15, Ranska – Suomi
Sunnuntai 15.5.2016 kello 20.15, Slovakia – Suomi
Tiistai 17.5.2016 kello 20.15, Kanada – Suomi

Pudotuspelien ensimmäinen kierros pelataan Pietarissa ja Moskovassa torstaina 19.5. ja välierien vuoro on 21.5. MM-finaali tullaan pelaamaan sunnuntaina 22.5. Lyö live-vetoa Suomen matseista ja vaikka kaikista Jääkiekon MM-kisojen 64:stä ottelusta!

Unibet Vedonlyönti

Jätä vastaus.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.