Euroviisut – live-vetojen valossa

Category: Uutiset Ei kommentteja

euroviisut 2016Euroviisut tulevat taas ja vedonlyönti näistä karkeloista käy jo kuumana. Vedonlyöjä voi lyödä vetoja semifinaalien voittajista ja itse Euroviisu-finaalista. Voittajan veikkaaminen suosikkien joukosta on helppoa, voittaminen sen sijaan voi olla todella vaikeaa. Käytännössä jo semifinaalien jälkeen kannattaa betsata suosikkeja isommilla tai pienemmillä summilla, sillä todennäköisesti voittaja löytyy näiden suosikkien joukosta.

Livevedonlyönnissä on tarjolla eri vedonlyöntiyhtiöillä myös kohteita joita voi betsata kesken kisan. Tiistaina 10.5. kisataan Euroviisujen ensimmäinen semifinaali ja 12.5. toinen semifinaali. Näiden tapahtumien voitosta voit siis lyödä vetoa, samoin kuin lauantain 14.5.
Euroviisufinaalista. Livevedonlyönnin osalta nämä karkelot eivät tarjoa niin paljon pelattavaa kuin esimerkiksi yksittäinen tennisottelu, mutta eri vedonlyöntipaikkoja kahlaamalla voi löytyä mielenkiintoisia vedonlyöntimahdollisuuksia näistä tapahtumista.

Tällä hetkellä suurimmat suosikit voittajiksi ovat Venäjän, Ranskan ja Ruotsin laulut, mutta myös Australialla ja Maltalla sekä Bulgarialla katsotaan olevan mahdollisuudet voittoon ennen semifinaaleja ja finaalia.

Euroviisut televisioidaan YLEn kanavilla alusta loppuun saakka, joten jos olet lyömässä vetoa livenä näistä kisoista, näet koko Euroopan ihannoimat kisat omasta televisiosta. Live-vedonlyöntiä voi mukavasti harrastaa myös kännykän kautta, joten mikäpä olisikaan mukavampaa kuin lyödä vetoa kisoista kisakatsomossa kavereiden kesken.

Tee siis Euroviisukokemuksestasi jännittävämpi ja lyö vetoa ennen laulukilpailua tai laulukilpailun aikana! Toki voit lyödä vetoa myös kavereidesi kanssa

Unibet Vedonlyönti

Jätä vastaus.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.