Jalkapallon EM 2016 –kisat ilmaiseksi livestreamin avulla

Category: Uutiset Ei kommentteja

Huikean jalkapallokauden huipentuma tänä vuonna Mestarien liigan ratkaisuotteluiden lisäksi on ehdottomasti Euro 2016 –kisat eli Jalkapallon Euroopan Mestaruuskisat. Tänä vuonna Ranskassa järjestettävät kisat pelataan 10. kesäkuuta – 10 heinäkuuta, joten kuukauden ajan saamme nauttia upeasta jalkapalloviihteestä.

Suomessa kisoja seuraaville hyvä uutinen on se, että kisojen televisiointioikeudet ovat Yleisradiolla ja Yle näyttää kisat ilmaiseksi niin televisiokanavillaan kuin omalla Yle Areena –livestream –palvelun kautta. Tuttuun tapaan matseja ja maalikoosteita on katsottavissa eri mobiililaitteilla myös otteluiden jälkeen, joten varsin pätevästä palvelusta on kyse. Yle Areena –applikaation voit ladata useimmille kännyköille ja tablet-laitteille sekä älytelevisioille. Livestreamin ansiosta voit keskittyä peleihin vaikkapa laiturinnokassa tai kaveriporukan kesken illanvietossa.

Myös vedonlyöntiyhtiöt tulevat tarjoamaan livestreameja otteluista helpottamaan livevedonlyöntiä. Livestreamien avulla peluri pysyy kärryillä koko ajan ja usean vedonlyöntifirman mobiililaitteille tarkoitetut sivustot ja applikaatiot pystyvät näyttämään lähetyksiä livenä käytännössä missä vaan missä on käytössä internetyhteys.

FIFA näytti Jalkapallon MM-kisojen otteluita omalla Youtube-kanavallaan ja myös UEFA:lla on valmiudet näyttää livestreameja otteluista omalla UEFA.tv tilillään. UEFA on tällä kaudella näyttänyt livenä otteluita mm. UEFA Youth Leaguesta ja Youtuben alustalla kaikki on toiminut todella hyvin.

sport-iptv-channelsVirallisten kanavien lisäksi Internet tarjoaa useita muita livestream-lähteitä. Usein nämä iptv-tekniikkaan pohjautuvat palvelut toimivat jopa paremmin kuin viralliset lähetykset, mutta on olemassa myös streameja joita vain kaikkein kovimmat fanit katselevat. Streamien laatu voi vaihdella todella suttuisesta aina jopa 4K-kuvaan. Useaa urheilukanavaa on mahdollisuus seurata netin kautta, mutta maakohtaisia rajoituksia voi esiintyä. Nykytekniikalla nämäkin ovat kierrettävissä.

Jätä vastaus.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.