Rio 2016 olympialaiset tarjoavat live-vedonlyöjälle jättipotin!

Olympialaiset live-vedonlyöntiRion 2016 olympialaiset tulevat jälleen olemaan suurta urheilun juhlaa. Sitä ne tulevat olemaan myös vedonlyönnin kannalta ja etenkin live-veto tulee lyömään näissä kisoissa lopullisesti läpi, jos se ei sitä jo ole tehnyt joidenkin mielestä. Olympialaiset tulevat tarjoamaan todella suuren määrän erilaista vedonlyöntiä ja live-veto tulee olemaan suuri osa päivittäistä pelitarjontaa. Lähes jokainen vedonlyöntiyhtiö tulee tarjoamaan live-vetoja, toiset enemmän ja toiset vähemmän.

Reilun parin viikon aikana elokuussa 2016 Brasilian Riosta tullaan saamaan huima määrä urheilulähetyksiä ja televisiokanavat näyttävät vuorokauden ympäri lähetyksiä olympialaisista. Suoriin lähetyksiin on paljon lisäviihdettä live-vetojen avulla ja tutut lajit nousevat live-vedonlyönnin kohdetarjontaan. Luonnollisesti isoimpina lajeina jalkapallo, koripallo ja monet muut joukkuelajit. Monille tuttu live-vetolaji tennis on myös mainiosti edustettuna Rion olympialaisissa niin miesten kuin naisten osalta.

Mikäli jostain syystä et ole vielä live-vetoa kokeillut, nyt on hyvä aika hioa omaa strategiaa livevetoihin ja katsastaa miten kaikki tämä toimii omassa selaimessasi ja älylaitteessa. Kohteita riittää joka päivä ennen olympialaisia ja olympialaisten aikana todella paljon, joten treenaamiseen on mainiot mahdollisuudet.

Olympialaiset 2016

Rion olympialaiset tulevat tarjoamaan yhteensä 28 eri lajissa peräti 306 tapahtumaa ja suuressa osassa tapahtumia on tarjolla live-vedonlyöntiä. 5.-21.8.2016 käytävät kisat ovat ensimmäiset Etelä-Amerikassa järjestettävät kisat ja järjestyksessään 28. olympialaiset. Kisoissa tullaan uusina lajeina näkemään Golf ja Rugby Sevens. Ensimmäistä kertaa olympiakisoihin osallistuvat maat ovat Sudan ja Kosovo.

Kisat televisioidaan Suomessa maksuttomalla YLE:n kanavalla ja kisoja voi seurata suorana myös YLE:n kotisivujen kautta. Jokainen urheilutapahtuma tullaan televisioimaan, joten oli oma lajivalintasi sitten mikä tahansa, halutessasi sitä pääset seuraamaan ja lyömään tuloksista vetoa. Mikä on sinun suosikkilajisi? Ammunta, Golf, Jalkapallo, Jousiammunta, Judo, Koripallo, Käsipallo, Lentopallo, Maahockey, Miekkailu, Nykyaikainen viisiottelu, Nyrkkeily, Paini, Painonnosto, Purjehdus, Pyöräily, Pöytätennis, Ratsastus, Rugby, Soutu, Sulkapallo, Taekwondo, Taitouinti, Tennis, Triathlon, Uimahypyt, Uinti, Vesipallo, Voimistelu vai Yleisurheilun eri lajit?

Lyö vetoa Rion Olympialaisista

Unibet Vedonlyönti