Live-veto urheilulajeittain

Live-veto eli livevedonlyönti sopii kaikille. Live-veto on eri tapahtumien ja otteluiden aikana tapahtuvaa vedonlyöntiä. Vaihtelevat live-kertoimet ovat todella houkuttelevia ja lajista ja joukkueista paljon tietävät pelaajat noukkivat tästä parhaat kertoimet omalle vedonlyöntilapulle ja nauttivat liveseurannan avulla itse ottelusta!

Olemme koonneet tälle sivustolle live-vetojen erikoisominaisuuksia urheilulajeittain. Suosittelemme kokeilemaan erilaisia livekohteita eri vedonlyöntisivustoilla. Sisälle live-vedonlyöntiin pääset helposti, valitse omalta vedonlyöntisivustoltasi ottelu joka on parhaillaan käynnissä ja katso kohteet joita sivusto tarjoaa. Tarkastele vaihtuvia kertoimia, mutta muista että kerroin voi muuttua milloin tahansa!

Jalkapallo – livevedonlyönti

Kuningaslaji jalkapallo tarjoaa mahtavasti erilaista vedonlyöntiä ennen ottelua ja ottelun aikana. Nyrkkisääntönä voi pitää sitä, että mitä tärkeämpi ja seuratumpi ottelu, sitä enemmän siihen löytyy erilaisia vedonlyöntikohteita.

Veikatuimmat jalkapallo live-vedot: Valioliiga, Mestarien Liiga, Espanjan Liiga, Italian Liiga ja Veikkausliiga, samoin kun arvokisat kuten jalkapallon Euroopan mestaruuskisat ja MM-kisat. Jalkapallon liveseuranta tapahtuu usein vedonlyöntiyhtiön mobiiliapplikaation avulla ja pelaaja saa reaaliaikaista tietoa ottelusta suoraan omalle ruudulle live-streamin tai tekstipohjaisen palvelun avulla.

Tyypillisiä jalkapallo-ottelun live-vetoja: Kulmapotkujen määrä, paitsiot, seuraava sivurajaheitto, vapaapotkut, paitsiot ja tietenkin joukkueiden maalit puoliajoilla ja koko ottelussa.

Lue lisää

Jääkiekko – livevedonlyönti

Jääkiekko on maailman nopein joukkuepeli ja sen huomaa myös livevedonlyönnissä. Tapahtumat ja kertoimet vaihtelevat hurjaa tahtia ja oikea-aikainen napin painallus oikean kertoimen kohdalla on tärkeää.

Veikatuimmat jääkiekon live-vedot: Pääpaino on isoimmissa jääkiekkoliigoissa kuten Liiga, NHL, KHL, Ruotsin liiga Elitserien sekä Mestarien Liiga (CHL). Myös arvokisat kuten MM-kisat ja Olympialaiset ovat suosittuja live-vedon kohteita jääkiekossa. Parhaiten pysyt ajan tasalla oman suosikkivedonlyöntitoimiston tarjoamista kohteista saat vierailemalla sivuston live-vedot tarjoavassa osastossa.

Tyypillisiä jääkiekko-ottelun live-vetoja: Joukkueiden maalimäärät, jäähyt, erätulokset, tulos erien jälkeen, voittomarginaali ja maalintekijävedot.

Lue lisää

Tennis – livevedonlyönti

Tennis on yksi lajeista jotka ovat erittäin suosittuja live-vedonlyöjien keskuudessa. Tennis tarjoaa otteluita läpi vuoden ja otteluita on joinain päivinä tarjolla jopa vuorokauden ympäri. Myös tässä lajissa on lajituntemuksesta selvää hyötyä live-vetoon.

Veikatuimmat tennis live-vedot: Tenniksen ATP-turnaukset ja neljä Grand Slam turnausta ovat erityisen vilkkaita vedonlyöntikohteita live-vedonlyönnin osalta, mutta yksittäisten pienempien turnausten ottelut löytyvät varsin usein vedonlyöntisivujen kohdelistoilta Tennismatseissa pätee niin ikään se, että mitä suositumpi tai isompi ottelu on kyseessä, sitä enemmän yksittäisestä ottelusta on tarjolla kohteita. vaihtuvilla kertoimilla pelattavan erän

Tyypillisiä tennis-ottelun live-vetoja: Otteluiden erä- ja pelilukemat, ässäsyöttöjen määrät tai montako tie-breakia otteluissa pelataan.

Lue lisää

Koripallo – livevedonlyönti

Koripallon suosio on jatkuvassa kasvussa myös Suomessa, kiitos Susijengin upeiden otteiden. Samalla suositumpaa on myös live-vedonlyönti koripallon osalta. Koripallossa useimmilla vedonlyöntisivustoilla on saatavilla myös livestream, joka antaa pelaajille mahdollisuuden samalla katsoa ottelua ja lyödä live-vetoja matsin kulusta.

Veikatuimmat koripallo live-vedot: Etenkin NBA on vedonlyöjien suosiossa, mutta livenä tapahtuvaa vedonlyöntiä on toki tarjolla lähes jokaisesta liigasta josta on muutenkin vedonlyöntiä sivustojen vetolistoilla. Myös koripallon arvokisat kuten MM-kisat ja Olympialaiset ovat kuumia livevedon kohteita.

Tyypillisiä koripallo-ottelun live-vetoja: Kumpi joukkueista saa tietyllä neljänneksellä ensin viisi pistettä kasaan tai tekee neljänneksen viimeisen pisteen. Tyypillisiä vetoja ovat myös neljännesten tai puoliaikojen yhteispistemäärät ja vaihtuvat kertoimet tarjoavat näihin paljon erilaisia vetoja. Tuttuja ovat myös erilaiset tasoitusvedot joita saa jännittää ottelunloppuun saakka.

Lue lisää