Live-vedonlyönnin strategiat

Olet varmasti kuullut tähän mennessä jo useammasta eri vedonlyöntistrategiasta joilla rahantekeminen tulisi olemaan helppoa. Niin olemme mekin ja olemme myös niitä kokeilleen. Voimme nyt paljastaa sinulle rahanarvoisen jutun, sillä suurin osa niistä ei vaan yksinkertaisesti toimi. Ainakaan pitkässä juoksussa.

Olemme kuitenkin havainneet että on muutamia strategioita live-vedonlyöntiin, joiden oletusarvot ovat positiivisia eli voitollisia. Tässä kolme yksinkertaista strategiaa, joiden avulla voit pelata voitollista live-vedonlyöntiä.

1. Löydä ylikertoimet

Ensimmäinen voittava taktiikka on hyvin yksinkertainen. Live-vedonlyönnissä on kaikki ottelussa tapahtuvat pienetkin asiat vaikuttavat välittömästi kertoimiin, koska ammattivedonlyöjät panostavat heti kohteisiin tilanteiden muuttuessa. Isoimpien vedonlyöntitoimistojen kertoimet laskevat tai nousevat yleensä todella nopeasti, johtuen suuresta pelaajamäärästä. Iso osa live-vedonlyöjistä pelaa ammatikseen, joten kun tarkkaillaan ison vedonlyöntifirman ja hieman pienemmän vedonlyöntiyrityksen livevetojen kertoimia, voi näistä löytyä paljon pelattavaa. Ja mitä suurempi saman kohteen kertoimien ero on, sitä suurempi on odotusarvo. Ylikertoimien etsintää voi suorittaa jokaisessa lajissa joka on live-vedonlyönnin kohteena.

2. “Osta halvalla, myy kalliilla”

Tässä strategiassa käytetään hyväksi vain Betfair -vedonlyöntisivustoa. Strategia toimii parhaiten kohteisiin, joissa vaihto ei ole kovin suuri. Ideana on tarjota muille pelattavaksi odotusarvoltaan negatiivista vetoa eli toisin sanoen huonoa kerrointa. Jos esim. Tapparan voiton todennäköisyys on 33 %, niin oikea kerroin voitolle olisi 3,00. Jos tarjoat Betfairissa 2,75 ja joku pelaa sitä, olet tehnyt erittäin kannattavan vedon. Kun veto on vahvistettu, voit jättää vedon avoinaiseksi ja toivoa, ettei Tappara voita peliä tai toinen vaihtoehto on pelata itse Tapparaa paremmalla kertoimella ja tehdä vedosta arbitraasi. Jos et tiedä mitä kertoimia tulisi tarjota, niin tarjoa esim. samoja kertoimia mitä muut vedonlyöntisivustot omilla sivuillaan.

3. Hurmostila vs. suvantovaihe

Tämä strategia ei perustu niinkään matematiikkaan, vaan eri jaksoihin, joita peleissä esiintyy. Erilaisia jaksoja esiintyy jalkapallossa mm. pelin alussa (toinen joukkueista lähtee hakemaan hanakasti maalia tai molemmat aloittavat tunnustellen), ennen puoliaikaa (molemmat joukkueet haluavat päästä tauolle ilman takaiskuja), ensimmäisen maalin jälkeen (toinen joukkue pyrkii tasoittamaan tilanteen) ja ottelun loppuhetkillä (häviöllä oleva joukkue pyrkii tasoittamaan). Tämän kaltaisia jaksoja esiintyy jokaisessa pelissä ja niistä on mahdollista ottaa hyöty irti eri tavoin. Jos pelissä on rauhallinen hetki, voidaan tällöin veikata esim. alle 1,5 maalia ensimmäisellä puoliajalla, ensimmäisen puoliajan tulosveto 0-0.