Live-tulokset

Vedonlyöjille kertoimien lisäksi on tärkeää tulosten saaminen ja otteluissa ajan tasalla pysyminen. Live-tulokset on tänä päivänä helppo saada omaan mobiililaitteeseen vedonlyöntitoimiston puolesta, mutta ennen asia oli todella toinen. Tämän päivän nopeat nettiyhteydet ja tehokkaat laitteet takaavat sen, että liveseuranta on reaaliaikaista ja tulospalvelu todella todella pelaa.

Parhaiten tietty tapahtumaa tai ottelua voi seurata live seurannassa vedonlyöntiyhtiön tarjoaman streamin avulla, mutta aina ei ole mahdollista tuijottaa videofiidiä ottelusta. Tuolloin tekstimuodossa saatavat livescoret suoraan kännykkään ovat se juttu joilla vedonlyöjä pysyy mukana omien vetokohteiden tilanteista.

Tulospalveluita on laidasta laitaan, mutta parhaimmat livescore –palvelut ovat luonnollisesti vedonlyöntiyhtiöillä joilla pelaaja on lyönyt vetoa itse ottelusta. Nämä sovellukset pitävät pelaajan ajan tasalla ottelun kulusta ja tarjoavat jopa tekstipohjaisia otteluselostuksia peleistä. On myös olemassa erillisiä, vedonlyönnistä irrallaan olevia palveluita jotka tarjoavat useisiin lajeihin liveseurantaa ja tulospalvelua vuorokauden ympäri.

Live-tulokset mahdollistavat siis oman suosikkilajin intensiivisen seuraamisen ja omien vetokohteiden tarkan seurannan. Live-vedonlyönti mobiililaitteen avulla on erittäin mielenkiintoista ja oman kohteen pelaaminen ja tulosten jännittäminen on todella intensiivistä. Pelaaja saa tietoa ottelusta todella monesta eri lähteestä ja live seurannan eli videofiidin lisäksi auki voi samalla olla useampi livetulospalvelu ja vedonlyöntifirmojen omat live-vedonlyöntipalvelut.

Jos aikaisemmin otteluiden seuranta oli television ääressä jännittämistä ja vetolappujen puristelua, on se tänä päivänä parhaimmillaan todella intensiivinen tapahtuma. Sitä voisi verrata jopa urheilusuoritukseen, mikäli aikoo oikein hyödyntää tarjolla olevat live-vedon kohteet ja kertoimet. Toisaalta joskus on ihan kiva vain nauttia ottelusta ja rentoutua, mutta aika usein samalla tulee tarkkailtua muiden kohteiden tuloksia ja mahdollisia kertoimia.