Live-lähetykset suorana netin kautta ilmaiseksi

Täältä näet mitä parhaita pelejä vedonlyöntisivustot näyttävät suorana sivustonsa kautta.

Lähes kaikki sivut tarjoavat live-veikkaus mahdollisuuden ottelun aikana, mutta alla olevat sivustot näyttävät lisäksi otteluita livenä. Joillekin sivustoille riittää rekisteröityminen ottelun seuraamiseen, kun taas jotkut vaativat minimitalletuksen tekemistä. Lisää live-stream lähetyksiä näet Veikkaussivuilta. Eri vedonlyöntitoimistojen valikoima vaihtelee jopa kuukausittain, joten parhaiten pysyt kärryillä lähetettävistä lähetyksistä vierailemalla vedonlyöntisivustojen live-vedonlyöntiosastolla.

Useilla vedonlyöntitoimistoilla on live stream kalenterissa otteluita, joita ei kuitenkaan voida välttämättä Suomessa näyttää. Tämä lähinnä silloin jos tapahtuma järjestetään Suomessa tai sitten tapahtumassa on joukkue joka on samasta maasta josta pelaaja on. Nämä ovat lähinnä televisiointioikeuksien takia tehtyjä rajoituksia.

Kevlällä 2019 Slovakiassa pelattavat MM-kisat tarjoavat huimasti jääkiekko live-stream kohteita. Varmaan on myös se, että lukuisat nettistriimaus sivustot lähettävät MM-fudista maksutta.

NordicBet Live-stream

NordicBet tarjoaa livelähetyksiä ja ne ovat saatavilla jopa oman applikaation avulla. Live streamien katsomiseen pelaajalla tulee olla joko rahaa pelitilillä tai sitten pelaajan tulee olla lyönyt veto viimeisen 24 tunnin sisällä.

NordicBet välittää suoratoistantaa jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä ja koripallosta käsipalloa, lentopalloa ja muutamaa muuta lajia unohtamatta. Futistarjontaan kuuluvat mm. Italian liiga, Ranskan Liiga, Hollannin korkein sarjataso tai esimerkiksi Portugalin Liga Sagres. Jääkiekossa tarjolla on CHL:ää, jonka pääsponsori NordicBet myös on. Tenniksessä on tarjolla ATP ja WTA-kiertueiden otteluita.

Unibet logo

Unibet Live-stream

Unibet TV on jo käsite vedonlyöjien keskuudessa. Unibet TV:n livekalenterin välityksellä löytyy kaikki välitettävät ottelut ja tapahtumat viikonpäivittäin. Unibet Live-kalenteri sisältää todella kattavan valikoimaa laidasta laitaan.

Katsaus viikon kalenteriin lupaa jopa satoja otteluita niin jalkapallon, koripallon, tenniksen kuin jääkiekonkin parista. Isoimpien liigojen lisäksi tarjolla on mainiosti lähetyksiä mm. snooker-kisoista tai esimerkiksi Etelä-Korean lentopallosarjasta. Melkoinen aarreaitta urheilun ja live-vedonlyönnin ystävälle.